Epicz, reclamebureau Wierden

Bij Epicz kijken we eerst of er al uitingen zijn gemaakt met uw logo of huisstijl en beoordelen vervolgens of deze bruikbaar zijn voor komende uitingen. Bedenk hierbij of u graag een geheel nieuwe stijl wilt of eventueel verschillende onderdelen wilt behouden. Bent u startend of wilt u een geheel nieuwe huisstijl, dan starten we met de ontwikkeling van een logo.

De stijl van uw logo is bepalend voor de rest van de uitingen. Is het logo rond of hoekig, worden er kleuren gebruikt die doorgetrokken kunnen worden en wat is de algemene uitstraling? Is dit zakelijk of misschien kinderlijk. Met al deze eigenschappen worden vervolgens uw gewenste uitingen ontwikkeld. Tijdens dit proces wordt u van begin tot eind zowel begeleid als betrokken, we willen namelijk samen met uw ideeën een perfect concept uitzetten. Uw visie is namelijk de draagkracht van het merk.

Wat wij voor u mogen ontwerpen bepaalt u natuurlijk zelf. Wij raden echter wel aan om sowieso te starten met een visitekaartje, envelop en briefpapier voor de correspondentie met uw partners/klanten en een website. Een website is onmisbaar en uw online visitekaartje. Afhankelijk van uw wensen, kunt u kiezen voor een maatwerk website of voor ons template.

Bekijk het portfolio    Neem contact op