Epicz template

Het ontwikkelen van een maatwerk website kan voor sommige een aardige uitgave zijn. De Epicz template is speciaal ontwikkeld voor klanten met een kleiner budget. U betaalt voor deze kant en klare template/website slechts € 950,- excl. BTW.

De layout van de pagina bestaat al, alleen wordt hier uw jasje hier nog in verwerkt. Dit kan met de Epicz template. U bepaalt zelf de kleuren, paginastructuur, invulling en het fontgebruik. Zo kunt u geheel uw eigen draai geven aan de website! Tevens bieden diverse structuren mogelijkheid om in de template uw eigen opbouw van de pagina te kiezen.

Waarom juist deze template?

• Mogelijkheid tot uitbreiding van de opties. (U bent niet afhankelijk van internationale ontwikkelaars die geen persoonlijke wensen behartigen)

• Blijvende ondersteuning waar een online template vaak de support na een jaar gebruik stopt. Zo komt u niet voor vervelende verassingen te staan.

• Makkelijk in gebruik. Als (beginnende) ondernemer maakt u slechts gebruik van basisopties. Hierdoor hoeft u niet uit talloze mogelijkheden te kiezen waardoor u gemakkelijk uw eigen pagina aan kunt maken.

• Verschillende structuren. Het template biedt opties om uw pagina naar wens in te richten. Zo kunt u bijvoorbeeld een productenpagina met thumbnails gebruiken, een quoteblok, enkele kolommen met tekst of dienstoverzichten creëren. Zo kunt u elke pagina een eigen karakter geven!

• Naast een uitleg over het gebruik van de website, ontvangt u ook een (Epicz template) gebruikshandleiding waarin u alles rustig na kunt lezen.

Handleiding en gebruik van de template

Wanneer de website klaarstaat voor oplevering, wordt het gebruik van de website u tot in detail uitgelegd. De hoeveelheid informatie kan daarbij wat overweldigend zijn. Daarom heeft Epicz een eigen handleiding die u mee naar huis kunt nemen om alles nog eens rustig door te kunnen nemen of erbij te pakken wanneer u de website wilt wijzigen. Bekijk deze handleiding ook digitaal.

Kosten

De kosten voor het ontwikkelen van uw eigen website binnen deze template bedraagt € 950,-. excl. BTW. De enige kosten die daar nog bijkomen zijn die voor hosting, e-mail, e-mailondersteuning, klein onderhoud en CMS-updates (€24,95 per maand). Zo bent u compleet ontzorgt.

Het vullen van de website

Met compleet ontzorgen bedoelen wij dat u zich hier niet druk over hoeft te maken, wij vullen de website voor u. Het enige wat we van u nodig hebben zijn de teksten en afbeeldingen. Het is mogelijk dat de afbeeldingen niet voldoende van kwaliteit zijn. Dit zal in dat geval met u worden besproken. Vooraf wordt met u bepaald hoeveel en hoe pagina’s moeten worden gevuld. Moet er meer dan 10 pagina’s gevuld worden, dan dient u deze zelf aan te maken en te vullen, uiteraard wordt u hierin volledig ondersteund.

Resellers

Liever nóg minder betalen voor het template? Dat kan… Kent u iemand die ook een website kan gebruiken? U ontvangt € 250,- cashback wanneer u een klant aandraagt die ook een maatwerk website of template van Epicz afneemt.

 

Bekijk een live demo