Totaal ontzorging

Hoe prettig is het om al uw bedrijfsuitingen bij één en hetzelfde reclamebureau neer te kunnen leggen?! Epicz verzorgt uw complete huisstijl (logo, visitekaartje, briefpapier & envelop) tot drukwerk (flyers, brochures, magazines & folders) en uw offline media zoals websites, webshops en inrichting van Social Media. Bij ons is echt alles mogelijk.

Heeft u een specifieke vraag? Wij helpen u graag. Stuur ons een e-mail via info@epicz.nl

 

Logo en huisstijl

Een ijzersterk logo en een onderscheidende huisstijl. Deze zijn onlosmakelijk verbonden. Een professionele uitstraling die bij uw doelgroep past en waar niemand omheen kan. Het is precies waar u de voorsprong haalt. Uw wensen zijn onze inspiratie. Hulp nodig? Wij adviseren u graag!

 

Drukwerk

U zoekt een passende drukker en weet niet hoe het drukproces in zijn werk gaat. Geen probleem! Afhankelijk van uw budget en wensen, zoeken wij naar een geschikte drukker. Epicz heeft ruime ervaring op dit gebied en werkt nauw samen met diverse drukkerijen. Wij staan bovendien 100% garant voor een perfecte aflevering.

 

Illustraties

U kent ze wel… die eindeloze zoektochten naar de perfecte afbeelding. Enorm frustrerend. Vooral als u merkt dat een meer specifieke zoekactie het aanbod juist verdunt. Wij bieden de perfecte oplossing in een illustratie op maat. Binnen een hoogwaardige, grafische software-omgeving komen uw wensen tot leven. Het eindproduct is vervolgens altijd aan te passen en tot ongekende afmetingen te vergroten. Ofwel, een haarscherpe vector-afbeelding zonder kwaliteitsverlies.

 

Beeldbewerking

Dat het oog wat wil, is bepaald geen fabeltje. Telkens blijkt weer dat mensen beter reageren op producten die bijgestaan worden door goed beeldmateriaal. Omdat we “plaatjeskijkers” zijn, moet de boodschap treffend zijn. Er is echter een beperkte selectie beeldmateriaal voorhanden, waardoor u vaak niet vindt wat u zoekt. Beeldbewerking biedt hierin een uitstekende oplossing. Zo kunt u kiezen voor een combinatie van verschillende beelden, afbeeldingen laten retoucheren of simpelweg verfijnen. De opties zijn eindeloos. Wij helpen u graag.

 

Websites en webshops

U wilt graag een website? Terecht, want in deze tijd is een website of webshop niet meer weg te denken.
Door bezoekers wordt uw werk kort en selectief beoordeeld. Daarom is het erg belangrijk dat uw boodschap op een duidelijke, aantrekkelijke manier getoond wordt. Samen met u beoordelen wij de niveauwaarde van de inhoud om deze onder te brengen in een prachtig en overzichtelijk design. Ook bieden wij een hoop technische voordelen:
• Uw website wordt opgebouwd met de nieuwste HTML codering
• De website is responsive, dus past zich automatisch aan aan smartphones en tablets
• Wij bieden een zeer gebruiksvriendelijk CMS (content management system), waardoor u uw website – zonder technische kennis – overal kunt aanpassen
• Wij bieden implementatie van Google Analytics, waardoor u uw traffic zeer nauwkeurig kunt meten

 

Social media

U wilt uw bedrijf natuurlijk goed op de kaart zetten. Social media biedt hierin een perfecte oplossing. Voor welke medium u ook kiest, de aankleding is erg belangrijk. Zo kunt uw Facebook-pagina een compleet eigen jasje geven met een pakkende omslagfoto en avatar. Twitter kunt u stylen met een gepersonaliseerde achtergrond, logo en gebruikersfoto. LinkedIn laat u toe een eigen bedrijfsprofiel met foto aan te maken. Social media is bijzonder populair en mag daarom niet vergeten worden.

 

Overige

Het kan daarom goed zijn dat u, naast bovenstaande uitingen, op zoek bent naar andere online methoden om uw bedrijf te etaleren. De opties zijn grenzeloos. Denk bijvoorbeeld aan bannering en apps. Of het optimaliseren van uw website voor zoekmachines (SEO), zodat u goed vindbaar bent. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

 

Hosting & E-mail

Epicz verzorgt voor u de hosting en E-mail. Voor het gebruik van uw E-mail en website, heeft u webruimte nodig. Deze ruimte is in het beheer van Epicz. Eventuele problemen kunnen wij hierdoor snel en adequaat oplossen. Bij afname van een website of webshop wordt er een hostingpakket voor u aangemaakt. Met dit pakket kunt u e-mailadressen aanmaken en bieden wij aangepaste ruimte, afhankelijk van het doel van uw website. De inloggegevens van uw e-mail krijgt u vervolgens digitaal vertrekt. U ontvangt gratis bij uw hostingpakket klein onderhoud.

Heeft u problemen met uw website of e-mail? Dat is geen probleem want wanneer u hosting en e-mail bij Epicz afneemt, worden deze problemen snel en blijvend opgelost. Voor technische informatie verzoeken wij u ons een mail te sturen.

 

CMS

U wilt graag uw eigen website onderhouden maar u heeft weinig verstand van HTML en andere lastige internetkreten… Speciaal daarvoor bestaan er Content Management Systemen (CMS). Deze systemen bieden een volledige controle over de desbetreffende website zonder dat u als klant veel kennis hoeft te hebben van computers en internet. Vooraf wordt met u besproken welke items op de website aanpasbaar moeten zijn. Vervolgens wordt uw content automatisch omgezet naar het ontwerp van de pagina.

Het CMS waar epicz mee werkt is WordPress. Worpress is een van de grootste open-source systemen en waarschijnlijk heeft u hier daarom ook al over gehoord. Omdat dit systeem zoveel gebruikt wordt, zijn de opties voor uw website nagenoeg ongelimiteerd.

 

Werkwijze: Voor dat wij aan de slag gaan, hebben wij samen met u doorsproken wat u nodig heeft en welke informatie u al beschikbaar heeft. U heeft uw wensen duidelijk samen met epicz besproken. Nadat wij de eventuele benodigde bestanden van u ontvangen hebben, gaan wij hiermee aan de slag. U hoort van ons wanneer wij een eerste ontwerp gereed hebben.

Zodra deze besproken is, wordt een definitieve variant gemaakt. Deze wordt samen met u gecontroleerd en afgerond.