De layout van de pagina bestaat al, alleen wordt hier uw jasje hier nog in verwerkt. Dit kan met de Epicz template. U bepaalt zelf de kleuren, paginastructuur, invulling en het fontgebruik. Zo kunt u geheel uw eigen draai geven aan de website! Tevens bieden diverse structuren mogelijkheid om in de template uw eigen opbouw van de pagina te kiezen.

Bekijk een live demo

 

Informatie

Waarom juist deze template?

• Mogelijkheid tot uitbreiding van de opties. (U bent niet afhankelijk van internationale ontwikkelaars die geen persoonlijke wensen behartigen)

• Blijvende ondersteuning waar een online template vaak de support na een jaar gebruik stopt. Zo komt u niet voor vervelende verassingen te staan.

• Makkelijk in gebruik. Als (beginnende) ondernemer maakt u slechts gebruik van basisopties. Hierdoor hoeft u niet uit talloze mogelijkheden te kiezen waardoor u gemakkelijk uw eigen pagina aan kunt maken.

• Verschillende structuren. Het template biedt opties om uw pagina naar wens in te richten. Zo kunt u bijvoorbeeld een productenpagina met thumbnails gebruiken, een quoteblok, enkele kolommen met tekst of dienstoverzichten creëren. Zo kunt u elke pagina een eigen karakter geven!

• Naast een uitleg over het gebruik van de website, ontvangt u ook een (Epicz template) gebruikshandleiding waarin u alles rustig na kunt lezen.

 

Handleiding en gebruik van de template
Wanneer de website klaarstaat voor oplevering, wordt het gebruik van de website u tot in detail uitgelegd. De hoeveelheid informatie kan daarbij wat overweldigend zijn. Daarom heeft Epicz een eigen handleiding die u mee naar huis kunt nemen om alles nog eens rustig door te kunnen nemen of erbij te pakken wanneer u de website wilt wijzigen. Bekijk deze handleiding ook digitaal.

 

Kosten
De kosten voor het ontwikkelen van uw eigen website binnen deze template bedraagt € 750,-. excl. BTW. De enige kosten die daar nog bijkomen zijn die voor hosting, e-mail, e-mailondersteuning, klein onderhoud en CMS-updates (€24,95 per maand). Zo bent u compleet ontzorgt.

 

Het vullen van de website
Met compleet ontzorgen bedoelen wij dat u zich hier niet druk over hoeft te maken, wij vullen de website voor u. Het enige wat we van u nodig hebben zijn de teksten en afbeeldingen. Het is mogelijk dat de afbeeldingen niet voldoende van kwaliteit zijn. Dit zal in dat geval met u worden besproken. Vooraf wordt met u bepaald hoeveel en hoe pagina’s moeten worden gevuld. Moet er meer dan 10 pagina’s gevuld worden, dan dient u deze zelf aan te maken en te vullen, uiteraard wordt u hierin volledig ondersteund.

 

Resellers
Liever nóg minder betalen voor het template? Dat kan… Kent u iemand die ook een website kan gebruiken? U ontvangt € 250,- cashback wanneer u een klant aandraagt die ook een maatwerk website of template van Epicz afneemt.

 

Bekijk een live demo